Yaşlı çiftten acı haber

Karahisar Mahallesi’nde Zehirli Gaz Nedeniyle Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Karahisar Mahallesi’nde yaşayan Zeliha ve Sabri Uçar çiftinden haber alamayan yakınları, endişelenerek evlerine gitti. Ancak çifti evde baygın halde buldular.

Evlerinde Zehirlendiler

Olay yerine gelen sağlık ve jandarma ekipleri, Sabri Uçar’ın kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybettiğini tespit etti. Eşi Zeliha Uçar ise hala yaşamsal fonksiyonları devam eder durumda olup, acil olarak Tavas Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak durumunun ciddiyeti hala devam etmekte.

Jandarma, olayla ilgili detaylı inceleme başlattı ve soruşturma devam etmektedir.

Related Posts

Ataşehir’de rüzgar panoları uçurdu: Bir yaralı

Ataşehir’de şiddetli esen rüzgar, tadilat için akaryakıt istasyonuna konulan panoları uçurdu. Panolar o sırada yoldan geçen bir kişinin üzerine düştü.

Hapis cezasıyla aranan 19 şüpheli yakalandı

Erzincan’da aranan şüphelilere yönelik çalışmada 19 kişi yakalandı.

Şifalı macunu kapmak için birbirlerini ezdiler: Pek çok faydası var

485. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali, 8 ton mesir macununun saçılmasıyla sona erdi. Şifalı macundan kapmak isteyen on binlerce insan, izdihama neden oldu.

İki motosiklet kazasında iki sürücü yaralandı

Elazığ’da iki ayrı trafik kazasında iki motosiklet sürücüsü yaralandı. Yaralı sürücüler tedavi altına alındı.

Deniz Yücel, İmamoğlu için gitar çalıp şarkı söyledi

CHP Parti Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel, İzmir Bornova’da Abide-i Hürriyet meydanı açılışında gitar çalıp tutuklu bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için ‘Yiğidim Aslanım’ şarkısını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan İtalya’ya gidiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın salı günü İtalya’ya günübirlik bir ziyaret gerçekleştirmesi bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir