Washington Post’tan dikkat çeken hamle: Amatör yazarlar yapay zeka yardımıyla köşe yazısı gönderebilecek

The latest move is said to be part of a broader initiative at the newspaper to make room for more external opinion articles from other publications, Substack writers, and amateur columnists.

AI WRITING COACH ‘EMBER’ IN ACTION

Sources mentioned to The New York Times that Ember could automate many functions usually provided by human editors and offer a “story arc” tracker showing how a piece is progressing.

It is also reported that the tool has a sidebar displaying key sections of a story such as an “early thesis,” “supporting points,” and a “memorable conclusion.” The New York Times adds that writers can also access an AI assistant to provide prompts and “developmental questions.”

‘RIPPLE’ PROJECT AND HUMAN EDITORIAL REVIEW

The project internally called Ripple at the company and sources say articles will be accessible on the newspaper’s website and app without a subscription requirement.

According to The New York Times, as the publication aims to secure its first partnerships later this summer, the inclusion of an AI writing coach will be part of the “final phase” that could begin testing this fall. It is also reported that articles will be reviewed by human editors before publication and this section will be separate from the newspaper’s current opinion section.

WINDS OF CHANGE AT THE WASHINGTON POST

The Washington Post has undergone significant changes in the past few months. The newspaper’s owner and Amazon founder Jeff Bezos reportedly intervened to cancel its support for Kamala Harris’ presidential bid.

According to a February article in The New York Times, the billionaire then told staff that the Post would no longer publish opinion pieces against “freedom of expression and free markets”.

The Ripple project aims to appeal to readers seeking “greater diversity” than the newspaper’s current opinion section.

Related Posts

Kendi çatlaklarını onaran canlı beton geliştirildi

Bilim insanları nihayet kendi çatlaklarını onaran ‘canlı’ beton üretebildiler. Eğer her şey yolunda giderse, artık binalar kendilerini onarabilecek.

Yapay zeka artık videoları gerçek zamanlı olarak dönüştürebiliyor!

Yeni yapay zeka aracı Mirage, canlı videoyu gerçek zamanlı olarak dönüştürebiliyor. Böylece yalnızca bir metin komutuyla oyunlar, videoları ya da gerçek dünyayı istediğiniz gibi görmeniz mümkün olacak.

Gökbilimciler Kara Deliklerin Oluşumunda Alışılmadık Bir Yöntem Keşfetti: Evrenin En Büyük Gizemlerinden Biri Çözülüyor

Kara delikler, evrenin en gizemli ve en güçlü kozmik yapıları olarak bilim insanlarının uzun yıllardır en çok merak ettiği konulardan biri. Ancak NASA’nın James Webb Uzay Teleskobu’nun sağladığı son veriler, kara deliklerin oluşum sürecine dair bugüne kadar bilinenlerin dışında, alışılmadık bir yolun varlığını ortaya koydu.

Bilim dünyası alarmda, Dünya’nın dönüş hızında anormallik var: 9 Temmuz 2025, tarihin en kısa günü oldu

9 Temmuz 2025, bilim dünyasını şaşkına çevirdi. Dünya’nın dönüş süresi ortalamadan 1,6 milisaniye daha kısa olacak. Peki bu ne anlama geliyor? Dünya neden daha hızlı dönüyor? Bilim insanlarının açıklamalarıyla en kısa günün sırları haberimizde.

Trump’ın gurur projesinde şaibe: Amerikan malı mı değil mi?

Trump Organization’ın Trump Mobile adlı telefon markası hakkında dedikodular bitmek bilmiyor. Telefonun ABD’de üretildiğini açıklyan şirket, internet sitesinden cihazın “ABD’de üretildiğine” dair tüm ifadeleri kaldırdı.

Kirliliğe karşı yerli hamle! Otonom yerli robot denizleri arındırıyor! İşin uzmanları değerlendiriyor

Türkiye, çevre teknolojilerinde çığır açan bir yeniliğe imza attı. Geliştirilen insansız su üstü temizleme robotu “Smartium Clean” deniz ve göl yüzeylerindeki kirliliği hedef aldı. Yaklaşık bir metreye bir metre boyutlarındaki bu otonom araç …