Suudi Arabistanlı Prens Velid vefat etti. 20 yıldır komadaydı…

Prens Velid 20 Yıllık Koma Sonrası Yaşamını Yitirdi

Suudi Arabistan’ın resmi haber ajansı SPA’nın bildirdiğine göre, uzun süredir komada olan ve “uyuyan prens” olarak bilinen Prens Velid hayata veda etti. 1990 yılında doğan Prens, Harp Okulu’nda eğitim görürken 2005 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu ağır beyin hasarı alarak komaya girmişti.

Related Posts

FETÖ yalanıyla milyonluk vurgun: 5 kişi tutuklandı

Manisa’da kendilerini savcı ve polis olarak tanıtıp 70 yaşındaki M.G.’yi 1 milyon 200 bin lira dolandırdıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 6 şüpheliden 5’i tutuklandı.

Konserde sarmaş dolaş yakalanmıştı: Astronomer CEO’su Byron istifa etti

New York merkezli teknoloji şirketi Astronomer’ın CEO’su Andy Byron, 16 Temmuz’daki Coldplay konserinde bir çalışanına sarılırken görülmesinin ardından görevinden istifa etti.

Aksaray’da Alkollü Sürücü Kaza Yaparak 3 Kişiyi Yaraladı

Aksaray-Nevşehir karayolunda alkollü sürücünün sebep olduğu kazada 3 kişi yaralandı.

Sultangazi’de Orman Yangını Kısa Sürede Söndürüldü

Mimar Sinan Kent Ormanı’nda çıkan yangın, itfaiye ve orman ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’nin ‘Ali Kaptan’ ve ‘Cemile’si kavuştu

Öyle Bir Geçer Zaman Ki’nin unutulmaz ikilisi Erkan Petekkaya ile Ayça Bingöl, yeni sinema filmi “Al Beni Baba” için sette bir araya geldi. 12 sene sonra sette bir araya gelen oyuncuların setten samimi görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

Hakan Çalhanoğlu için son dakika: Fenerbahçe, Inter ve transfer!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Hakan Çalhanoğlu transferini bitirmek için yoğun mesai harcıyor.