Son Dakika… CHP milletvekilleri, Boğaziçi Köprüsü’ne ‘İmamoğlu’na özgürlük’ pankartı astı

CHP Milletvekilleri, Boğaziçi Köprüsü’ne “İmamoğlu’na Özgürlük” yazılı pankartı astı.

Detaylar çok yakında…

Related Posts

Murat Bardakçı İBB soruşturmasına ‘zarar gören taraf’ olarak dahil oldu

Yıllarca yayınladığı Tarihin Arka Odası programı ile hatırlanan Gazeteci yazar Murat Bardakçı bugün yayınlanan yazısında İmamoğlu’nun tutuklandığı İBB soruşturmalarına ‘zarar gören taraf’ olarak dahil edildiğini açıkladı. Bardakçı yaşanan süreci ‘İmamoğlu soruşturmasına “zarar gören taraf” olarak ben de dahil oldum!’ yazısında anlattı

Fransa’nın güneyinde büyük çaplı elektrik kesintisi!

Fransa’nın güneyindeki çeşitli kentlerde elektrik kesintileri yaşanıyor. Elektrik kesintisinden Cannes Film Festivali de etkileniyor. Kesinti nedeniyle trafik ışıkları da çalışmıyor.

Uzman isimden ‘İstanbul depremi’ uyarısı: Marmara’nın yüzde 93’ü tehdit altında

İstanbul’da meydana gelen 6,2’lik deprem halkı endişelendirirken TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Suna, Marmara’nın yüzde 93’ünün deprem tehdidi altında olduğunu ve yapı stokunun da büyük ölçüde güvenli olmadığını vurguladı. Türkiye’nin depremselliğinin de bir gerçek olduğuna vurgu yapan uzman isim, İstanbul için kritik uyarılarda bulundu.

Devlet Bahçeli: Sayın Cumhurbaşkanımızın “Tekrar aday olma derdim yok” ifadesi adil ve hakkaniyetli bir hal beyânı değildir

Devlet Bahçeli: Sayın Cumhurbaşkanımızın “Tekrar aday olma derdim yok” ifadesi adil ve hakkaniyetli bir hal beyânı değildir

ABD’li senatör, İmamoğlu için karar tasarısı önerdi

ABD Senatosu’nda Ekrem İmamoğlu için karar tasarısı sunuldu. ABD’li senatör Adam Schiff, İmamoğlu’nun tutukluluğunu “Türkiye’deki demokratik gerileme” olarak yorumladı. Schiff, “İnandırıcı delil yoksa İmamoğlu derhal serbest bırakılmalı” dedi.

Sabah gözünü açtı bahçesinde dev konteyner gemisi buldu

Norveç’in Trondheim kenti yakınlarındaki Byneset bölgesinde yaşayan Johan Helberg, Perşembe sabahı saat 05.00 sularında gözlerini açtığında karşısında dev bir konteyner gemisi buldu. Kıyıya oturan 135 metrelik yük gemisi, Helberg’in evinin sadece birkaç metre uzağında durdu.