İsrail soykırıma devam ediyor: Gazze’de 37 Filistinli hayatını kaybetti

İsrail’in Gazze Şeridi’ne Sabah Saldırıları: 37 Filistinli Hayatını Kaybetti

İsrail’in Gazze Şeridi’ne bugün sabah saatlerinde düzenlediği saldırılarda aralarında çocukların ve zorla yerinden edilenlerin de bulunduğu 37 Filistinli hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı.

Hastane kaynaklarına göre, İsrail askerleri Gazze Şeridi’nin çeşitli bölgelerine saldırılarını sürdürdü.

İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyinde bulunan Tuffah Mahallesi’nde gerçekleşen bombalı saldırıda 5 Filistinli öldü. Saldırı sonucu yaralananlar Ehli Baptist Hastanesi’ne taşındı.

Gazze’nin merkezindeki Zaviye pazarı da İsrail ordusuna ait insansız hava aracıyla hedef alındı. Bu saldırıda 1 Filistinli can verirken, 15 kişi yaralandı.

İsrail, Gazze’nin güneydoğusundaki Zeytun Mahallesi’nde bir evi vurdu. Saldırı sonucunda 2 ve 3 yaşlarında 2 çocuk hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı.

Gazze’nin merkezindeki Samir kavşağı yakınlarında zorla yerinden edilen Filistinlilerin barındığı çadır, İsrail İHA’sıyla saldırıya uğradı ve pek çok Filistinli yaralandı.

İsrail, Gazze’nin güneyindeki Han Yunus’un Mevasi bölgesinde yerinden edilen Filistinlilerin çadırlarına bomba attı. Bu saldırıda 5 Filistinli yaşamını yitirirken, başka bir saldırıda ise 6 kişi öldü ve 20 kişi yaralandı.

Görgü tanıklarına göre, İsrail ordusu Cibaliya beldesi ve Gazze’nin doğusundaki Tuffah Mahallesi’nde bazı binaları havaya uçurdu ve top atışları düzenledi.

Gazze’nin güneyindeki Sabra Mahallesinde El-Aşşi ailesinin evine yapılan saldırıda 4 Filistinli hayatını kaybetti ve enkaz altında hala yaralılar bulunmaktadır.

Şucaiyye Mahallesindeki El-Arayis bölgesinde gerçekleşen insansız hava aracıyla yapılan saldırıda 1 Filistinli öldü.

Gazze Vadisi yakınlarında insani yardım bekleyen Filistinlilere yönelik saldırıda 8 kişi ve Refah’ın kuzeybatısındaki Eş-Şakuş bölgesindeki saldırıda ise 5 kişi hayatını kaybederken, 25 kişi yaralandı.

Related Posts

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İngiliz mevkidaşı Lammy ile bir araya geldi: Eurofighter için çalışmalar sürüyor

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı David Lammy ile Bakanlıkta bir görüşme gerçekleştirdi. Fidan ve Lammy, görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Fidan, küresel gelişmelerin yanı sıra iki ülke arasında savunma sanayii alanındaki iş birliğine ilişkin açıklamalar yaptı.

Ahmet Hakan: Kılıçdaroğlu sorunu CHP açısından öyle bir sorundur ki atsan atılmaz, satsan satılmaz

Ahmet Hakan: Kılıçdaroğlu sorunu CHP açısından öyle bir sorundur ki atsan atılmaz, satsan satılmaz

Borsadaki büyük kayıp sonrası hayatına son verdi

İstanbul Esenyurt’ta boş bir arazide hareketsiz yatan bir kişi olduğunu görenler durumu ihbar etti. Ekiplerin kontrollerinde cesedin 2 gündür kayıp olarak aranan C.D.’ye ait olduğu belirlendi. Hayatını kaybeden C.D.’nin borsada yüksek miktarda para kaybettiği için bankadan kredi çektiği ileri sürüldü.

İran, BM’den tazminat talep etti

İran, BM’den tazminat talep etti

Rusya’dan Ukrayna’ya 61 füze ve yüzlerce İHA ile saldırı: F-16 uçağı düştü! Pilot yaşamını yitirdi

Rus ordusu, Ukrayna’nın çeşitli bölgelerine 61 füze ve 477 insansız hava aracıyla (İHA) saldırı düzenledi. Saldırıya karşılık vermeye çalışan bir Ukrayna F-16’sı düşürülürken, pilotun hayatını kaybettiği bildirildi.

Sel, toprak kayması, çatı çökmesi: 57 kişi hayatını kaybetti

Pakistan’da haziran ayının ortasından bu yana etkili olan muson yağışlarının yol açtığı sel, toprak kayması ve çatı çökmesi gibi olaylar nedeniyle 57 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. ULUSAL AFET YÖNETİM AJANSI AÇIKLAMA YAPTI Ulusal Afet …