İran’ın kuzeyindeki Reşt kentinde patlama meydana geldi

İran’ın Kuzeyindeki Reşt Kentinde Patlama: Çok Sayıda Yaralı Var

İran’ın kuzeyindeki Gilan eyaletine bağlı Reşt kentinde bir caddede meydana gelen ve nedeni henüz bilinmeyen patlamada çoğu kız öğrenciler olmak üzere yaralananlar olduğu bildirildi.

Gilan eyaletinden yayın yapan Gilanistan haber sitesine göre, akşam saatlerinde Reşt’teki Şehid Bahoner caddesinde şiddetli bir patlama meydana geldi.

Nedeni henüz belli olmayan patlamada bir dil öğretim merkezi, bir kuyumcu ve park halindeki araçlar ve çevredeki bazı dükkanlar ciddi şekilde hasar gördü.

İlk belirlemelere göre, olayda çoğu kız öğrenciler olmak üzere yaralananlar oldu. Yaralılar, kurtarma ekipleri tarafından hastanelere sevk edildi.

Olay yerinde kurtarma ve itfaiye ekiplerinin çalışmaları devam ederken patlamanın nedenine ilişkin inceleme sürüyor. (AA)

Related Posts

Resmi Gazete’de yayımlandı: 52 yıllık petrol anlaşması bitiyor

Türkiye ile Irak arasında 1973 yılında imzalanan ham petrol boru hattı anlaşması 27 Temmuz 2026 itibarıyla sona eriyor.

Rize’de Otobüs Kazası Kamerada

Rize’de yolcu otobüsü refüje çıkarak demir korkuluklara çarptı, kaza anı güvenlik kamerasında.

Bursa’da Tarla Yangını Kontrol Altına Alındı

Yenişehir’de 10 dönüm tarlada çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesiyle ormana sıçramadan söndürüldü.

Hatay’da 5 Hapis Cezalı Şahıs Yakalandı

Hapis cezası bulunan 5 kişi Hatay’da yapılan operasyonlarda yakalanarak tutuklandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ile bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile bir araya geldi.

Bursa’da cip ile elektrikli bisiklet çarpıştı: 1 yaralı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada cip ile çarpışan elektrikli bisikletin sürücüsü yaralandı.