Hatay’da otomobil alevlere teslim oldu

Hatay’da Park Halindeki Araçta Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı

Hatay’da, Payas ilçesi Karacami Mahallesi’nde bir sitenin otoparkında park halinde bulunan bir otomobilde çıkan yangın, çevredeki vatandaşların müdahalesiyle diğer araçlara sıçramadan kontrol altına alındı.

Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, hızlı bir şekilde yangına müdahale ederek alevleri söndürmeyi başardı. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, araçta maddi hasar meydana geldi.

Polis ekipleri, yangın olayıyla ilgili detaylı bir inceleme başlatırken, çevredeki vatandaşlar da yangına karşı tedbirli olmaları konusunda uyarıldı.

Related Posts

Servetiyle ABD’nin tarihi belgelerini satın aldı

46 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zenginleri arasında yer alan İş İnsanı Ken Griffin, Amerika tarihinin en önemli belgelerini 18,1 milyon dolara satın aldı. 2 belge de Amerika Birleşik Devletleri için tarihi eser niteliğinde.

İtalya’dan tarihi karar: 2028’e kadar 500 bin yabancı işçiye vize!

İtalya, işgücü krizini aşmak için yasal göç yollarını açıyor. Meloni hükümeti, 2026-2028 arasında AB dışı ülkelerden 500 bine yakın kişiye çalışma vizesi verecek.

İsrail’den Mescid-i Aksa’da “düğün provokasyonu”

İsrail yönetimi, Filistin topraklarına el koyan İsraillilerin, işgal altındaki Doğu Kudüs’te bulunan Mescid-i Aksa’nın avlusunda “düğün kutlaması” yapmasına izin verdi. Kudüs Valiliği, uygulamaya tepki gösterdi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İngiliz mevkidaşı Lammy ile bir araya geldi: Eurofighter için çalışmalar sürüyor

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı David Lammy ile Bakanlıkta bir görüşme gerçekleştirdi. Fidan ve Lammy, görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Fidan, küresel gelişmelerin yanı sıra iki ülke arasında savunma sanayii alanındaki iş birliğine ilişkin açıklamalar yaptı.

Ahmet Hakan: Kılıçdaroğlu sorunu CHP açısından öyle bir sorundur ki atsan atılmaz, satsan satılmaz

Ahmet Hakan: Kılıçdaroğlu sorunu CHP açısından öyle bir sorundur ki atsan atılmaz, satsan satılmaz

Borsadaki büyük kayıp sonrası hayatına son verdi

İstanbul Esenyurt’ta boş bir arazide hareketsiz yatan bir kişi olduğunu görenler durumu ihbar etti. Ekiplerin kontrollerinde cesedin 2 gündür kayıp olarak aranan C.D.’ye ait olduğu belirlendi. Hayatını kaybeden C.D.’nin borsada yüksek miktarda para kaybettiği için bankadan kredi çektiği ileri sürüldü.