Elazığ’da E-ihracat ve E-ticaret Konferansı Düzenlendi

Elazığ’da E-ihracat ve E-ticaret Konulu Konferans Gerçekleştirildi

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerine yönelik düzenlediği eğitim seminerleri kapsamında, e-ihracat ve e-ticaret konulu bir konferans gerçekleştirdi. Konferansta, Trendyol İş Geliştirme Uzmanı İlkcan Soluk, e-ihracat ve e-ticaret ile ilgili önemli bilgiler paylaştı.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sedat Karataş, küresel rekabette Elazığ’daki firmaların da yer almalarını sağlamayı amaçladıklarını belirterek, “Firmalarımızın kendilerini ve ürünlerini dünya çapında tanıtmalarını ve ekonomik pastadan en yüksek payı almalarını hedefliyoruz. Gelişen dünyada, teknolojinin ilerlemesi ve alışveriş alışkanlıklarının internet üzerinden gerçekleşmesi, firmalarımızın geleneksel satış ve pazarlama tekniklerinin dışında kalmalarının mümkün olmadığını göstermektedir. Bugün, tüketiciler ürün araştırmalarını internet üzerinden yapmakta ve istedikleri ürünlere buradan ulaşmaktadırlar” şeklinde konuştu.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Related Posts

Erzurum’da “Kahvaltı Festivali”: 55 çeşit ürün yer alıyor

Erzurum’da “Kahvaltı Festivali”: 55 çeşit ürün yer alıyor

Azerbaycan basınının 150 yıllık hafızası müzede

Azerbaycan’da basın hayatının 150. yılının kutlandığı günlerde Şark Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Akif Aşırlı, kişisel ofisini ülkenin basın tarihine ışık tutan özel müzeye dönüştürdü.

‘Geri zekâlıya anlatır gibi anlatıyoruz’ diyen Bakan Tekin’den geri adım

LGS’deki şaibe iddialarına dair “Geri zekâlıya anlatıyor gibi anlatıyoruz, anlamıyorlar” diyen Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’den özeleştiri geldi. Bakan Tekin üslubu için ‘kaba’ ifadesini kullandı.

Akademi Giriş Sınavı pazar günü yapılacak

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı Akademi Giriş Sınavı (MEB-AGS) ve Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi’nin (ÖABT) 13 Temmuz Pazar günü yapılacağını duyurdu.

Van’da bir ilk: Picasso’nun orijinal eserleri Türkiye’de

Van’da bir ilk: Picasso’nun orijinal eserleri Türkiye’de

Boğaziçi Üniversitesi akademisyenlerinden ortak açıklama: Rektör atamalarına dair yasa bir demokrasi ayıbıdır!

Boğaziçi Üniversitesi akademisyenlerinden ortak açıklama: Rektör atamalarına dair yasa bir demokrasi ayıbıdır!