Çanakkale’de Orman Yangını: İtfaiye Ekibi Alevlerin Arasında Kaldı

Çanakkale’de öğle saatlerinden itibaren süren yangında bir itfaiye ekibi alevlerin arasında kaldı. Alevlerin itfaiye aracının üzerine gelmesiyle ekipler canını zor kurtardı. O anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Çanakkale’nin Merkez ilçesine bağlı Sarıcaeli köyünde saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı. Alevler, rüzgarın etkisiyle kısa sürede geniş bir alana yayılarak önce tarım arazilerine sıçradı, ardından yerleşim yerine ve Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesi’ne yaklaştı. Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı çok sayıda ekip yangına müdahale ederken, havadan helikopter ve uçaklar müdahalesini sürdürüyor.

İtfaiye ekipleri canını zor kurtardı

Yangına müdahale eden Çanakkale Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekibi rüzgarın ters esmesi sebebiyle alevlerin arasında kaldı. Alevler itfaiye aracının üzerine gelirken dar alanda manevra yapamayan aracı terk eden ekipler koşarak bölgeden uzaklaştı. O anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. – ÇANAKKALE

Related Posts

Gece yarısı olay: Okan Buruk’un hareketine Kerem Aktürkoğlu’ndan jet cevap!

Transferde hareketli günler yaşanırken, Okan Buruk ile Kerem Aktürkoğlu arasında dikkat çeken bir gelişme öne çıktı.

Hamur’da Öksüz ve Yetim Çocuklar İçin Proje

Sen Gül Dünya Gülsün projesi ile 16 çocuğun doğum günü kutlandı, ihtiyaçları karşılandı.

Bursa’da Park Tartışması Kanlı Bitti

Yıldırım’da iki komşu arasında park yüzünden çıkan kavgada 3 kişi yaralandı, polis soruşturma başlattı.

Gaziantep FK’yi yıkan haber! Sezonu kapattı

Gaziantep FK teknik direktörü İsmet Taşdemir, Salem Mbakata’nın çapraz bağ sakatlığı geçirdiğini ve sezonu kapattığını açıkladı.

Çanakkale’de Yangın: Evler Zelzeledin

Bayramiç’te çıkan yangında Saçaklı köyündeki evler kullanılamaz hale geldi.

Çanakkale’de Büyük Yangın: Müdahale Sürüyor

Çanakkale’de tarım arazisinde çıkan yangın ormana sıçradı, havadan ve karadan müdahale ediliyor.