Yemeksepeti Altın Lider Ödülleri’nde İki Başarı

Yemeksepeti, Altın Lider Ödülleri’nde Çifte Başarıya Ulaştı

Yemeksepeti, iş dünyasının önde gelen ödüllerinden biri olan Altın Lider Ödülleri’nde büyük bir başarı elde etti. Yemeksepeti CEO’su Mert Baki ve CFO’su Sevil Tanrıdağlı, Türkiye’nin en beğenilen liderleri arasında yer alarak bu prestijli ödüle layık görüldü.

Online yemek sipariş platformu Yemeksepeti’nin liderleri, Altın Lider Ödülleri’nde çifte zafer kazandı. 16 Ocak’ta gerçekleştirilen ödül töreninde, Türkiye’nin en sevilen liderleri iş dünyasının oylarıyla belirlendi.

Yemeksepeti’nin CEO’su Mert Baki, “Türkiye’nin En Beğenilen 50 CEO’su” kategorisinde en yüksek oyu alarak Altın Lider Ödülü’nü kazanırken; CFO Sevil Tanrıdağlı da “Türkiye’nin En Beğenilen 50 CFO’su” kategorisinde bu prestijli ödüle layık görüldü.

Demokratik bir oylama süreci ve geniş katılım

Tüm Türkiye genelindeki şirket çalışanları, oy kullanma fırsatı buldu. Altın Lider Ödülleri’nde 73 binden fazla oy kullanılarak, liderler kendi kategorilerinde bu önemli ödüle layık görüldü.

KREA M.I.C.E. tarafından düzenlenen Altın Lider Ödülleri, iş dünyasının en prestijli liderlik ödül platformlarından biri olarak dikkat çekiyor. – İstanbul

Related Posts

Bakan Kacır: “530 projeye 3,7 milyar lira destek”

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, bölgesel kalkınmayı çevresel sürdürülebilirlikle buluşturmak üzere, Dünya Bankası işbirliğinde 400 milyon dolar bütçeli “Türkiye Sosyal Kapsayıcı Yeşil Geçiş Projesi (SoGreen)”ni hayata geçireceklerini bildirdi.

Kamu bankasından 1 milyar dolarlık sendikasyon kredisi

VakıfBank, 21 ülkeden 50 bankanın katılımıyla 472 milyon dolar ve 487,2 milyon Euro tutarında sürdürülebilirlik temalı sendikasyon kredisi sağladı. Kredinin, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 110 oranında yenilendiği belirtilirken, işlemde 9 yeni banka da yer aldı.

Emekli yine sokağa çıkıyor

Buruk bir bayrama hazırlanan emekliler ‘Yaşamıyoruz, sadece hayatta kalıyoruz’ diyor.

Toplulaştırılan tarım arazileriyle bütçeye yılda 47 milyar TL katkı

“Bu kapsamda yılda 380 milyon litre yakıt tasarrufu sağlandı. Ayrıca 5,84 milyon ton karbon emisyonu azaltımı gerçekleştirildi”

Konuşan para ödemeyecek: 6 ay bedava oldu

Yapı Kredi, mayıs ayı boyunca başlattığı yeni kampanyayla, bankaya yeni katılan müşterilerine büyük bir fırsat sunuyor. Kampanya kapsamında, 31 Mayıs’a kadar Yapı Kredi mobil uygulamasından müşteri olanlar, 6 ay boyunca cep telefonu faturalarının 300 …

Taksilerde yeni zorunluluk: Ödeme cihazlarında yenilik

Gelir İdaresi Başkanlığı’nın taksi işletmecilerini ilgilendiren yeni düzenlemeye dair hazırlık yaptığı iddia edildi. Hazırlanan Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği taslağına göre, taksi işletmecilerinin taksimetrelerle uyumlu yeni nesil ödeme kaydedici cihazları kullanması zorunlu hale gelecek.