Gazze tasarısı BM’de kabul edildi

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu Gazze Şeridi İçin Ateşkes Çağrısında Bulundu

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu, Gazze Şeridi’nde derhal ve kalıcı ateşkes çağrısında bulunan karar tasarısını, 149’a karşı 12 oyla kabul etti.

Detaylar aşağıda yer alacak…

Related Posts

ABD basını arka planını yazdı: Netanyahu Trump’ı nasıl ikna etti?

İsrail Başbakanı Netanyahu’nun Trump ile telefon görüşmesinde İran’a saldırı konusunda “daha fazla bekleyemeyeceklerini” söylediği ileri sürüldü.

Bankadan kredi alamayan müşteri pompalı tüfek çıkardı: ‘Borcum çok, para verin’

Eskişehir’in Tepebaşı ilçesinde bir banka şubesinde yaşanan silahlı olayda, kredi talebi reddedilen S.T. isimli şahıs, pompalı tüfekle banka çalışanlarını tehdit etti. Olay yerine hızla müdahale eden polis ekipleri, saldırganı etkisiz hale getirerek gözaltına aldı. Olay sonrası zanlının aracı emniyete çekilerek incelemeye alındı.

Ali Babacan canlı yayında ilan etti: ‘Cumhurbaşkanı adayıyım’

Canlı yayında soruları yanıtlayan DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Cumhurbaşkanlığına aday olup olmayacağı sorusuna “Adayım” yanıtını verdi.

Ünlü futbolcu menajeri metronun raylarında ölü bulundu

Yunanistan’ın dünyaca ünlü futbolcu menajerlerinden Andreas Kyriakopoulos başkent Atina’daki metronun raylarında ölü bulunması ülkede şok etkisi yarattı.

İsrail, İran’ı vuruyor… Erdoğan’dan saatler sonra ilk açıklama: ‘Apaçık bir provokasyon!’

Son dakika haberi… AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan; İsrail’in İran’a saldırısı sonrası ilk açıklama geldi. “İsrail’in komşumuz İran’a düzenlediği saldırılar, uluslararası hukuku hiçe sayan apaçık bir provokasyondur” diyen Erdoğan, “Uluslararası toplum, küresel ve bölgesel istikrarı hedef alan İsrail haydutluğuna artık bir dur demelidir” ifadelerini kullandı.

Rusya’dan İsrail saldırısının ardından ilk açıklama

Rusya İsrail’in İran saldırısına ilişkin olarak “İsrail ile İran arasındaki gerginliğin tırmanmasından endişe duyuyor ve bunu kınıyoruz” açıklamasını yaptı.