SOCAR Energy School Sertifika Programı Mezunlarını Verdi

Sabancı Üniversitesi ve SOCAR Türkiye İş Birliği ile Gerçekleşen Enerji Okulu Mezunlarını Törenle Onurlandırdı

Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi (EDU) ve SOCAR Türkiye’nin iş birliğiyle hayata geçirilen SOCAR Energy School sertifika programının üçüncü dönem mezunları, düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Ahmet Berat Çonkar ve Sabancı Üniversitesi Rektörü Yusuf Leblebici, mezuniyet törenine katıldılar.

SOCAR Energy School’un üçüncü dönemi, dokuz haftalık yoğun bir programın ardından başarıyla sona erdi. Programa katılan kamu ve özel sektör yöneticileri, ulusal ve uluslararası akademisyenler ile alanında uzman isimlerden eğitim aldılar. Farklı konularda çeşitli eğitimlerin verildiği program, enerji sektöründeki güncel konuları ve küresel enerji politikalarını da kapsamlı bir şekilde ele aldı.

Mezuniyet töreninde konuşan SOCAR Türkiye CEO’su Elchin Ibadov, enerji sektöründeki dönüşümü vurgulayarak, Türkiye ve Azerbaycan arasındaki stratejik iş birliğinin önemine dikkat çekti. Ibadov, programın başarısı ve katılımcılara sağlanan faydalar hakkında konuşarak, katkılarından dolayı Sabancı Üniversitesi’ne ve programa emek veren herkese teşekkürlerini iletti.

SOCAR Energy School Sertifika Programının Geleceği

2025 yılı sonlarında gerçekleştirilmesi planlanan SOCAR Energy School sertifika programının dördüncü dönemi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Gelecek dönemde de programın katılımcılara değerli bilgiler sunmaya devam etmesi ve enerji sektöründe nitelikli insan gücünün yetişmesine katkı sağlaması hedefleniyor.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Related Posts

Azerbaycan basınının 150 yıllık hafızası müzede

Azerbaycan’da basın hayatının 150. yılının kutlandığı günlerde Şark Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Akif Aşırlı, kişisel ofisini ülkenin basın tarihine ışık tutan özel müzeye dönüştürdü.

‘Geri zekâlıya anlatır gibi anlatıyoruz’ diyen Bakan Tekin’den geri adım

LGS’deki şaibe iddialarına dair “Geri zekâlıya anlatıyor gibi anlatıyoruz, anlamıyorlar” diyen Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’den özeleştiri geldi. Bakan Tekin üslubu için ‘kaba’ ifadesini kullandı.

Akademi Giriş Sınavı pazar günü yapılacak

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı Akademi Giriş Sınavı (MEB-AGS) ve Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi’nin (ÖABT) 13 Temmuz Pazar günü yapılacağını duyurdu.

Van’da bir ilk: Picasso’nun orijinal eserleri Türkiye’de

Van’da bir ilk: Picasso’nun orijinal eserleri Türkiye’de

Boğaziçi Üniversitesi akademisyenlerinden ortak açıklama: Rektör atamalarına dair yasa bir demokrasi ayıbıdır!

Boğaziçi Üniversitesi akademisyenlerinden ortak açıklama: Rektör atamalarına dair yasa bir demokrasi ayıbıdır!

TEMU Türkiye’ye geldi mi? Temu Türkiye’de var mı, açıldı mı?

Çin merkezli e-ticaret platformu TEMU Türkiye operasyonlarını başlattı. Daha önce, Çin Halk Cumhuriyeti merkezli e-ticaret platformu TEMU’nun yetkilileri, yükümlülükleri hatırlatılmak üzere Ticaret Bakanlığı’nda toplantıya çağrılmıştı. Toplantıda Ticaret Bakanlığı tarafından, e-ticarette ürün güvenliği konusunda TEMU’ya yükümlülükleri hatırlatılmıştı. Bunun ardından Temu Türkiye temsilciliği işlemlerini hızlandırdı. Peki, Temu Türkiye açıldı mı, Temu Türkiye’ye geldi mi? İşte detaylar…